خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

هر گونه افزایش قیمت کالا به بهانه افزایش قیمت بنزین ممنوع است

هر گونه افزایش قیمت کالا به بهانه افزایش قیمت بنزین ممنوع است سازمان حمایت مصرف کنندگان با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: هر گونه افزایش قیمت کالا و خدمات به خصوص به بهانه افزایش قیمت بنزین ممنوع خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۳:۰۴ - ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 18
کد خبر: ۲۸۱۸۷

به گزارش راهبر معاصر؛ مصوبه افزایش قیمت بنزین توسط سران قوا با واکنش های متعددی تا به امروز همراه بوده است. رهبری معظم انقلاب اسلامی ضمن حمایت از تصمیم سران قوا، از توجه ویژه به اقشار ضعیف و عدم تاثیر این افزایش بر سایر کالاها تاکید نموده اند.

 

در این میان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در اطلاعیه ای اعلام کرده است که براساس مصوبه جلسه کارگروه تنظیم بازار در تاریخ ۲۴ آبان،هر گونه افزایش قیمت کالا و خدمات به خصوص به بهانه افزایش قیمت بنزین ممنوع خواهد بود.

 

در این اطلاعیه آمده که سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ضمن رصد و پایش بازار و کسب اطلاعات از تمامی مراکز توزیع با هر گونه افزایش قیمت برخورد خواهد کرد.

 

همچنین براساس هماهنگی‌های انجام گرفته با سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی به این پرونده‌ها در اولویت برخورد و صدور رای خواهد شد.

 

گفتنی است، این اطلاعیه به منزله ابلاغیه رسمی تلقی شده و اجرای آن برای تمامی واحدهای اقتصادی ذینفع الزامی است.

 

سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در این اطلاعیه از عموم مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، مراتب را از طریق سامانه 124 سازمان حمایت و سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها در سراسر کشور و یا از طریق اپلیکیشن آپ برای پیگیری گزارش کرده تا سریع به آن رسیدگی و با متخلفین برابر قانون برخورد شود.

 

طرح ویژه تعزیرات برای مقابله با گران‌فروشی به‌بهانه افزایش قیمت بنزین

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از اجرای طرح ویژه برای مقابله با گرانی‌های احتمالی به‌بهانه افزایش قیمت بنزین خبر داد.

 

سید یاسر رایگانی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا تعزیرات برای جلوگیری از افزایش قیمت کالاها و خدمات به‌بهانه افزایش قیمت بنزین، برنامه‌ای دارد یا خیر اظهار کرد: در راستای اجرای تدابیر رهبر معظم انقلاب که فرمودند انتظار دارند مسئولان مراقبت کنند تا افزایش قیمتی در بازار ایجاد نشود و منجر به اذیت مردم نشود، تعداد گشت‌های مشترک تعزیرات را در سراسر کشور 2 برابر کردیم و مدت‌ زمان حضورمان در سطح بازار را به ساعات شب رساندیم.

 

این مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: در همین راستا، مدیران کل سراسر کشور موظف شدند در صورت وقوع تخلفات احتمالی، شعب ویژه‌ای را به پرونده‌های این موضوع اختصاص دهند و مقرر شده رسیدگی‌ به این پرونده‌ها خارج از نوبت باشد و حداکثر طی یک هفته نیز احکام مربوطه صادر و به هموطنان اعلام می‌شود.

 

رایگانی متذکر شد: این موضوع روز گذشته از سوی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی طی یک بخشنامه به ادارات تعزیرات سراسر کشور، ابلاغ شد و مدت زمان اولیه اجرای طرح را یک ماه اعلام کردیم اما قاعدتاً تا پایان تعطیلات نوروز این طرح ادامه خواهد داشت؛ سیاست بر این است که کنار مردم باشیم تا ان‌شاءالله آرامشی که در بازار وجود دارد، تداوم داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار